Online scrumtraining

www.onlinescrumtraining.nl

Bepaal nu zelf waar en wanneer je de Scrum training doorloopt. En ook nog eens goedkoper! Via een online training in uw eigen tempo en op uw eigen momenten.
 

In het kort

De online scrum training leert je hoe je complexe projecten tot een goed einde brengt, binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget. Je krijgt uitgelegd wat de kern van Agile en scrum is, welke rollen scrum kent, welke meetings en lijsten er zijn en hoe je een sprintcyclus doorloopt. Na de online scrum training beheers je alle benodigde vaardigheden om één van de scrumrollen succesvol in de praktijk in te vullen.

Via het E-learning platform van StudyTube kun je zelf de interactieve Agile/Scrum Foundation training doorlopen. De training bestaat uit een combinatie van instructievideo’s, opdrachten, meerkeuze vragen en extra achtergrond informatie. Competentiegericht online leren met een persoonlijke leerroute zijn hierbij de uitgangspunten.

 

Voor wie is deze training?

De online Scrum training is voor iedereen die de rol van teamlid of projectleider van een scrumproject vervult of gaat vervullen en de basiskennis van scrum wil leren maar dit in zijn eigen tijd en tempo online wilt doen. Als je de reguliere, klassikale training te duur vindt, is deze online training ideaal voor jou.
 

Wat levert de training op?

Na het afronden van de training kan je het online certificeringsexamen (PSM1) doen bij www.scrum.org. Daarna ben je geregistreerd scrummaster. Tijdens de online training ontvang je hierover alle informatie, inclusief een proefexamen met uitslagen.
 

Wat is de tijdsduur van de training?

De online scrumtraining is een training die in je eigen tijd en tempo kunt volgen. De totale trainingsduur is 3h en 18min.
 

Meer info en aanmelden

Kijk op www.onlinescrumtraining.nl voor meer info en inschrijven.

X