Ons aanbod

Kijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen

Of u scrum wilt ontdekken, wilt starten met scrum, er al mee werkt maar verder wilt groeien of scrum op een andere manier wilt inzetten, we hebben altijd een passend aanbod voor u.

MEI AGILE MAAND

Benieuwd naar Agile? Zou u graag Agile willen werken?

In mei kunt u tijdens onze workshops en trainingen op verschillende manieren kennis maken met Agile en Scrum. Door te leren, maar vooral ook door te doen!

GA NAAR DE AGENDA
LEAN Experience Projectteamwork

SCRUM ONTDEKKEN

Is scrum nieuw voor u maar bent u wel nieuwsgierig of scrum ook uw organisatie kan helpen? Bekijk dan de mogelijkheden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met scrum.

MEER INFO & AANBOD

STARTEN MET SCRUM

Wilt u starten met scrum? Dan bieden we een aantal mogelijkheden om deze invoering en overgang goed te begeleiden. Dat kan in de vorm van trainingen om iedere werknemer op een gelijk kennisniveau te krijgen, maar ook om de organisatie klaar te stomen om via de nieuwe methode te werken.

MEER INFO & AANBOD
SCRUM Praktijkopleiding Non Profit Projectteamwork
Project Begeleiding Coaching Projectteamwork

VERDER MET SCRUM

Past u scrum al een tijdje toe maar bent u toe aan een volgende stap. Wilt u meer rendement uit de overgang naar scrum halen of wilt u een herstart van de scrumaanpak? Dan bieden we u diverse mogelijkheden om die gewenste stap te zetten.

MEER INFO & AANBOD

MEER OVER AGILE IN UW ORGANISATIE

Werken met Agile en Scrum heeft impact op uw hele organisatie. Niet alleen de teams maar ook voor uw management. Wij leggen u graag uit welke veranderingen er gewenst zijn en hoe u deze zo effeciënt en effectief kunt doorvoeren.

MEER INFO & AANBOD

SCRUM ANDERS TOEPASSEN

Scrum is oorspronkelijk bedacht om in teamverband complexe projecten te ontwikkelen. Veelal wordt het gehele raamwerk toegepast maar onderdelen zijn ook zelfstandig toe te passen om zodoende te profiteren van de voordelen die het binnen het complete raamwerk biedt.

MEER INFO & AANBOD

online scrumtraining

Bepaal nu zelf waar en wanneer je de Scrum training doorloopt. En ook nog eens goedkoper! Via een online training in uw eigen tempo en op uw eigen momenten.

MEER INFO & AANBOD

De volgende organisaties gingen u al voor:

X