Scrum anders toepassen

IN 3 STAPPEN NAAR EFFECTIEF VERGADEREN

Plezier in vergaderen, het kan echt!

In onze drie stappen strategie leren wij u om vergaderingen (weer) effectief te maken. We maken gebruik van scrumtechnieken die u helpen om vergaderingen meer structuur te geven, energieker te maken én het plezier terug te brengen. In stap 1 analyseren we uw huidige vergaderingen en vergadercultuur. In stap 2 krijgt u de aanpak inclusief tips en trucs aangeleerd waarmee u direct aan de slag kunt. In stap 3 analyseren we de nieuwe vergadertechnieken en sturen we eventueel bij.

Informeer naar de mogelijkheden in uw organisatie.

 

NEEM CONTACT OP

ANDERS EVALUEREN

Voor werkoverleg maar ook projectevaluaties.”

Heeft u het gevoel dat uw werkoverleg niet het maximale rendement oplevert of wilt u uw (project)evaluatie op een andere manier invullen, dan is onze aanpak “anders evalueren” iets voor u. Met scrumtechnieken bieden we een aanpak waarmee op transparante, gestructureerde en gelijkwaardige wijze inzichtelijk wordt waar verbeterpunten liggen.  Maar ook welke positieve punten vastgehouden moeten worden. Door verschillende technieken te gebruiken blijven de overleggen levendig en energiek.

 

Informeer naar de mogelijkheden en voorbeelden.

NEEM CONTACT OP

IN 3 STAPPEN NAAR ANDERS PLANNEN

Sneller en effectiever plannen? Het kan!

Dat plannen niet een tijdrovende bezigheid hoeft te zijn, bewijst onze aanpak “in 3 stappen naar anders plannen”. In onze aanpak plannen we niet meer op basis van tijd (uren, dagen, weken) maar doen we het anders: relatief schatten. Deze uit de scrummethode voortgekomen methode maakt het eenvoudiger en sneller om tot planningen te komen. De methode vereenvoudigt ook het meten van de voortgang en geeft beter inzicht in wijzigingen in planningen.

In stap 1 analyseren we uw huidige planningsmethodieken. In stap 2 nemen we u mee in de wijze van relatief inschatten en inplannen waarmee u direct aan de slag kunt. Aan de hand van theorie en een game maakt u zich de methode eigen om daarna direct met uw eigen praktijkproject aan de slag te gaan. In stap 3 analyseren we hoe de nieuwe techniek wordt toegepast en sturen we eventueel bij met tips en trucs.

NEEM CONTACT OP
X