Scrum ontdekken

PRESENTATIE SCRUM

“In korte tijd weten wat scrum voor u kan bieden.”

In een maximaal 2 uur durende presentatie vertellen wij u de essenties van scrum, welke voordelen het biedt en welke impact het heeft op uw (project)organisatie. Na deze presentatie bent u beter in staat om te beslissen of de werkmethode wel of past binnen uw organisatie.

 

Aan deze presentatie zijn geen kosten verbonden.

 

Lees ook onze blog: projectdoel is helder maar hoe komen we daar?

NEEM CONTACT OP
prsentatie scrum
agile games voor teams

GAME NAAR KEUZE

“Games zijn een goede manier om de effecten te ervaren.”

De tijd dat games in relatie werd gebracht met spelletjes ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn games een uitstekende manier om specifieke onderwerpen of situaties te simuleren en te ondervinden hoe daarin te handelen. Agile staat bekend om zijn vele games om diverse praktijksituaties na te bootsen.

 

Wij komen graag bij u langs om een game naar keuze bij uw organisatie op locatie te komen spelen. Neem voor de keuzemogelijkheden van games contact met ons op. Aan deze game zijn geen kosten verbonden.

NEEM CONTACT OP

SCRUM XPERIENCE

Wordt één middag deel van een scrumteam

Het doel van de Scrum Xperience is om de deelnemers in korte tijd met zoveel mogelijk aspecten van Scrum kennis te laten maken. Kort de theorie maar vooral ervaren is het credo van de Scrum Xperience. Aan de hand van een (fictieve) praktijkcase gaan de deelnemers zo snel mogelijk aan de slag om te ervaren hoe het is om in een scrumteam producten op te leveren. Een leerzame middag vol plezier gegarandeerd!

 

De Scrum Xperience duurt 1 dagdeel en kan bij uw organisatie op locatie plaatsvinden.

 

Lees ook onze blog: De scrum Xperience

NEEM CONTACT OP

Anderen over de SCRUM Experience:

No Events on The List at This Time

Yvonne van der Woude Projectteamwork

AGILE MATURITY CHECK

“Hoe ervaren is uw organisatie?”

Wilt u weten waar u met uw organisatie of team staat in uw Agile ontwikkeling? Dan is een Agile Maturity Check een instrument dat u kunt gebruiken als nul-meeting maar ook om verbeteringen te initiëren en om vorderingen te meten. Wij hebben professionele checklists om de scan bij uw organisatie uit te voeren.

 

Aan het uitvoeren van de scan zijn geen kosten verbonden.

NEEM CONTACT OP

Andere bedrijven gingen u voor:

No Events on The List at This Time

X