Starten met scrum

SCRUM PRAKTIJK OPLEIDING

Dé scrum opleiding voor mensen werkzaam buiten de IT

Deze in eigen huis ontwikkelde SCRUM Praktijk Opleiding is een prima start voor alle profit en non-profit organisatie die met Scrum willen beginnen. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor medewerkers buiten de softwareontwikkeling die met scrum willen gaan werken.

 

In deze tweedaagse opleiding leert u hoe u de aanpak SCRUM kunt toepassen binnen uw eigen werkveld. Denk hierbij aan beleidsontwikkeling, opstellen van jaarverslagen, organisatieontwikkeling, verbetering of ontwikkeling van processen, ontwikkeling van diensten of producten etc. Aan de hand van de praktijk nemen wij u mee in de verschillende SCRUM rollen, activiteiten en hulpmiddelen. De theorie wordt zoveel mogelijk ondersteund door praktijkgerichte oefeningen waardoor een interactieve training ontstaat.

 

Deze opleiding is geschikt voor organisaties die met scrum willen werken maar ook voor professionals die zich de methode eigen willen maken.

MEER INFO

ROLLEN IN EEN SCRUMPROJECT

“Duidelijkheid in de rollen zorgt voor effectiviteit.”

In deze interactieve workshop gaan we in op de verschillende rollen in een scrumproject. Het doel van de workshop is om dieper in te gaan op de taken en verantwoordelijkheden van de scrummaster, product owner, projectteam maar ook de stakeholders. Na afloop weten alle betrokkenen wat van hem of haar wordt verwacht en bevoegdheden die daarbij horen.

 

Doelgroep: iedereen die bij het project betrokken is.

 

Lees ook onze blog: de ‘kun je dit even voor mij doen’-vraag binnen scrum

NEEM CONTACT OP

Basic Scrum®

Scrum teruggebracht tot de basis, dat is Basic Scrum®. Voor veel organisaties heeft het toepassen van het volledig scrum framework een te grote impact waardoor ze lang twijfelen of scrum wel een methode is die hen kan helpen. Of er misschien wel tegenop zien. Om aan die situaties tegemoet te komen heeft Scrum@Work de methode uitgekleed en tot de absolute basisbeginselen teruggebracht.

MEER INFO
SCRUM opleiding voor profit organisaties Projectteamwork

SNEL STARTEN MET SCRUM

“De quick wins morgen al toepassen?”

Indien de essentie van scrum u wel aanspreekt maar vindt u de organisatorische impact nog te groot? Dan kunnen we u de quick wins uit de methode aanleren zodat u snel aan de slag kunt met die onderdelen die de meest toegevoegde waarde leveren voor uw werk en organisatie.

 

De aanpak is op maat en afhankelijk van uw organisatie en omstandigheden. Laat u vrijblijvend adviseren.

NEEM CONTACT OP
X