Verder met scrum

IN 3 STAPPEN NAAR EEN GOEDE PRODUCT BACKLOG

“Een goede backlog is de basis van ieder project

Kom in 3 stappen tot een eerste versie van een goede werklijst. Ons drie stappen plan bevat:

  1. Stakeholders in kaart brengen
  2. Werk identificeren en prioriteren
  3. Werk aanscherpenen verfijnen

Na deze drie stappen kunt u met deze backlog aan de slag en weet u zeker dat gestart wordt met de zaken die de meest toegevoegde waarde leveren.

NEEM CONTACT OP

WORKSHOP SCHRIJVEN VAN GOEDE USER STORIES

“Een goede user story bevordert de mondelinge communicatie.

In deze workshop leren we u om goede user stories te schrijven. Een goede user story is klein en duidelijk genoeg maar biedt voldoende vrijheid in de oplossingsrichting voor het team. Na afloop kent u enkele technieken en ezelbruggetjes die u kunt toepassen om een goede user story te schrijven. 

NEEM CONTACT OP

OPLEIDING SCRUMMASTER

Een goede scrummaster zorgt ervoor dat het team maximaal presteert.

Bent u op zoek naar een scrummaster training om uw certificering (PSM1) te halen, ook dan kunt u bij scrum@work terecht. Deze training vormt al jaren een vast onderdeel in ons programma. In deze interactieve opleiding leert u wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van een scrummaster door alle events en artifacts van scrum door te nemen. Voor iedereen die de rol van scrummaster in een scrumproject gaat vervullen. Voor alle duidelijkheid, PSM1 is een volledig op IT gerichte certificering.

NEEM CONTACT OP
scrummaster opleiding
scrumteam aan het werk

KICKSTART TEAM STARTUP

Scrum draait vooral om goed teamwerk

In deze interactieve workshop wordt een groep mensen die met elkaar samen moeten werken, omgevormd tot een team. Een groep mensen dat zich ook als team gedraagt. Doel van de workshop is om te komen tot een effectief team! Aan de hand van diverse LEAN en AGILE games en workshopvormen wordt gewerkt aan een positieve teamgeest, verbinding, onderlinge samenwerking, communicatie, eenheid èn om in staat te zijn tot een hoge productiviteit. Na deze workshop weten uw medewerkers veel meer van ieders achtergrond, expertises maar ook van elkaars verwachtingen. Dit draagt bij aan een goede samenwerking binnen een team.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

 

NEEM CONTACT OP

STAKEHOLDERSANALYSE

“Stakeholders vormen de aanleiding voor ieder project

Ieder project begint vanuit een wens van een stakeholders. Goed stakeholdermanagement is essentieel om de juiste prioriteit in het uit te voeren werk te kunnen bepalen. Stakeholders zijn er in overvloed, maar welke zijn relevant voor mijn project? Waar moet ik veel tijd en energie in steken en welke kunnen met minder aandacht toe. Na deze workshop bent u in staat om alle stakeholders te identificeren en te classiferen en weet u welke contactstrategie u moet toepassen.

NEEM CONTACT OP

ONZE SCRUMMASTER IN JOUW TEAM

Maak een vliegende start met één van onze ervaren scrummaster

De Scrummaster is verantwoordelijk voor het faciliteren van het scrumproces. Daarmee speelt hij/zij een belangrijke rol in het creëren van betrokkenheid bij teamleden en helpt hij de Product Owner in het uitvoeren van de werkzaamheden. Door een ervaren Scrummaster aan te trekken haalt u een maximaal rendement uit het team en boekt u scrummend het gewenste resultaat!

Ook al heeft u een beginnend team, met een ervaren scrummaster maakt u een vliegende start. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

NEEM CONTACT OP

COACHING VAN TEAM, SCRUMMASTER OF PRODUCT OWNER

“Ervaren hulp van buitenaf helpt de juiste stappen te zetten.”

Scrum werkt het beste als je het in zijn geheel toepast. Dit vraagt om een andere manier van agile denken en nieuwe manier van werken waarbij een coachende scrum-professional geen overbodige luxe is. Het is een uitdaging om een heel team/hele afdeling in beweging te zetten om te gaan acteren volgens de rollen, bijeenkomsten en met de hulpmiddelen die de methode biedt.

Laat ons je helpen en maak een vliegende (door)start!

NEEM CONTACT OP
X